Konyhabútor

Egyedi konyhabútorkésztés

A konyha otthonunk egyik központi helyisége, ahol nap, mint nap a család fontos eseményei zajlanak, ezért a konyha tervezése során számos kiemelkedően fontos szempontot figyelembe véve törekedni kell a funkcionálisan és esztétikusan is megfelelő helyiség kivitelezésére. A konyha kialakítása során a berendezés, azaz a konyhabútorok kiválasztása során számos fontos szerepet játszó lehetőséget és szempontot érdemes szem előtt tartani, hogy az igényeinket maximálisan kiszolgáló, dekoratív megoldást válasszunk:

  • A helyiség méretei és adottságai, a legjobb helykihasználás érdekében
  • A konyhabútor stílusa, anyaga és színvilága, amely illeszkedik ízlésünkhöz és a lakás többi részéhez
  • Funkcionálisan megfelel az elvárásoknak, pl.: pakolhatóság, elhelyezés, stb.
  • Tisztántarthatóság
  • Egyedi ötletek megvalósítása

Cégünk sok éves tapasztalattal és számos elégedett ügyféllel a háta mögött vállalja egyedi konyhabútorok készítését minőségi faanyagból, különböző szín-, forma- és stílusvilággal az igényeknek megfelelően, hogy olyan konyhája lehessen, amilyet megálmodott magának. További információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és ingyenesen felmérjük a helyszínen igényeit, elkészítjük, majd beépítjük egyedi bútorait!

Álmai konyhája

A konyhának különleges szerepe van az életünkben. Funkcionál személyes területként, amit általában a nők élnek meg annak, valamint családi együttlétek helyszíneként is szolgál. Amikor megtervezzük, mindkét elvárásnak meg kell felelnie.

A konyha kialakítása és megtervezése különösen fontos szerephez jut. Hiszen mindenki olyan konyhára vágyik, ami megfelel az elvárásainak: ahol könnyebb a házimunka és kényelmesen lehet az ételt elkészíteni, valamint egyszerűen lehet tisztán tartani, és mindemellett dekoratív.

Otthont teremteni azonban nem csupán személyes apróságokkal és tárgyakkal lehet, hanem bútorokkal is. A konyhabútor mérete és kialakítása tekintetében kénytelenek vagyunk igazodni a helyiséghez, de akár kisebb, akár nagyobb konyhaszekrényt választunk, fontos a legszükségesebb elemek megléte: fontoljuk meg, kell-e több alsó és felső szekrény, vitrines rész, polcok vagy inkább csukható ajtók jönnének jól?

A fa bútorok mindig jó választásnak bizonyulnak, hiszen esztétikusak, és hosszú életűek, így a konyhában is tökéletesen megállják a helyüket.

Ha Ön már tudja, hogy pontosan mit szeretne a konyhájában látni, forduljon hozzánk bizalommal fa konyhabútorokkal kapcsolatban!