Belső ajtó

Dekoratív beltéri fa ajtók

Otthonunk kialakítása során számtalan belsőépítészeti, berendezési és dekorálási lehetőség áll rendelkezésünkre, valamint a megvalósítás és kivitelezés során csupán a képzelet szabhat határt a széles anyag és formakínálatban. A belső terek meghatározó funkcionális és esztétikai elemei a beltéri ajtók, melyek nem csupán a térelválasztásban játszanak fontos szerepet, de megjelenésükkel hozzájárulnak az egységes és harmonikus enteriőr kialakításához.

A fa beltéri ajtók már hosszú idő óta széles körben kedvelt nyílászárótípusok, melyek számos kedvező tulajdonsággal rendelkeznek:

  • A fa természetes anyagának köszönhetően szellőznek a belső terek, így elkerülhető a párásodás, penészedés, stb.
  • Dekoratív megjelenés: számos fa anyagtípus, szín és formavariáció, stb.
  • Egyedi megoldások is megvalósíthatóak: üvegberakás, ólomberakás, díszelemek, íves vagy egyéb megoldások, stb.
  • Tömör vagy üreges kivitelezés az igényeknek megfelelően.
  • Időtálló befektetés.

Cégünk számos elégedett ügyféllel a háta mögött vállalja az Ön igényeinek és otthona speciális elvárásainak megfelelően beltéri fa ajtók kivitelezését, hogy lakása maximálisan megfeleljen elképzeléseinek! További információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

A bejárati ajtó választása: forma és szín

Amikor a megfelelő fa bejárati ajtó keresésén dolgozunk, több szempontot is meg kell fontolnunk, mielőtt döntünk. Mi most szeretnénk segíteni, méghozzá a formák és a színek világában:

  • A forma kiválasztásánál érdemes saját ízlésünkre hagyatkoznunk, és ez alapján kiválasztani a megfelelő beltéri- és bejárati ajtókat. Fontos dilemma: klasszikus, vagy modern forma? Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, ám annyiban segíthetünk, hogy a legcélszerűbb egy időtlen stílusú, vagy egy sima felületű bejárati ajtó, melyet saját képünkre formálhatunk.
  • A szín már egy nehezebb választás, ám vannak esetek, mikor lakásunk stílusa eleve meghatározza a fa bejárati ajtó színét is. Fontos tipp: ne nagyon válasszunk prospektusból, fotó alapján, hiszen az nem adja vissza valósághűen a valódi színt. Ha tehetjük, látogassunk meg egy bemutatótermet, így élőben is láthatjuk az ajtók valódi színét, ez pedig nagyban segíteni fogja a döntésünket.

Ha a tökéletes bejárati ajtót keresi, válasszon minket!