Erkélyajtó

Díszítse otthonát minőségi fa erkélyajtóval!

A fa nyílászárók természetességet kölcsönöznek otthonunknak, a manapság egyre inkább előtérbe kerülő műanyag nyílászárókkal szemben. Azonban nem csupán az ablakok és beltéri ajtók tekintetében fontos a dekoratív megjelenés, hanem az erkélyajtók esetében is.

Lássuk, milyen előnyöket élvezhet, ha a fa erkélyajtó mellett dönt!

  • A fa nyílászárókról általánosságban elmondható, hogy a fa mintázata miatt szinte minden darab egyedi, megismételhetetlen.
  • Óriási előnye a fa erkélyajtónak, hogy kiváló hangszigetelő, így növelve komfortérzetünket is.
  • A gondosan kiválasztott fa erkélyajtóval télen jelentősen csökkenthetjük a fűtésszámlánkat, illetve nyáron kiszoríthatjuk a lakásból a hőséget.

Cégünk évtizedek óta foglalkozik bútorok és nyílászárók gyártásával, így bizalommal fordulhat hozzánk egyedi fa erkélyajtó kivitelezéséért is!

Ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket bátran és ossza meg elképzeléseit szakértő munkatársainkkal, mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

A fa erkélyajtó, a ház és az erkély éke is

A fa erkélyajtót ajánljuk a régi ajtó helyébe. A természetes anyag üveggel kombinálva dekoratív nyílászárót alkot.

Az erkélyajtó csere a két alapvető szempont mentén kell megtörténjen: esztétikum és praktikum. Az erkély ajtaja az ingatlan és a külvilág között képez átjárót, ugyanakkor a háznak is a része. Nem hátrány, ha vonzza a tekintetet, de a huzatot, meleg, hideg levegőt már ne engedje be a szobákba.

A fa a maga natúr színeivel és természetes mintáival nagyon kedvelt választás, de lehetőség van festékréteggel is bevonni az ajtó keretét. A fa pozitív tulajdonságait a megrendelő színigényével lehet kombinálni anélkül, hogy az ajtó vesztene az értékéből.

Az ajtókeret mellett fontos figyelembe venni az üvegezést, valamint azt is, hogy milyen nyithatósággal rendelkezik az erkélyajtó. Az egybefüggő üveg hagyományos választás, de az osztott felület különlegesebbé tudja tenni a ház frontját. A nyíló bukó megoldású erkélyajtó a nyitás több lehetőségét nyújtja és az ajtó használatát még praktikusabbá teszi.

Egyedi erkély ajtó kompromisszumok nélkül

Szeretné megtalálni a tökéletes erkély ajtót? Egyedi megoldásaink sokkal könnyebb, gyorsabb alternatívát kínálnak, adja le rendelését még ma!

Sokak számára az ideális erkély ajtó megtalálása kihívást jelenthet. Ennek oka gyakran az, hogy meglehetősen egyedi kialakításról van szó, amihez nem nyújtanak megfelelő alternatívát az előre legyártott darabok.

Mindenképp szükség lenne arra, hogy méretben és alapanyag szempontjából is pontosan passzoljon a nyílászáró.

Az egyedi erkély ajtó könnyű megoldást kínál

Az egyedi erkély ajtó megrendelése a legjobb döntés ilyen helyzetekben. Ez a megoldás nem követel meg kompromisszumot, ráadásul időt, energiát lehet megspórolni általa. A megrendelőknek csak el kell mondaniuk az elképzelésüket, cégünk pedig rövid határidővel vállalja az egyedi nyílászáró elkészítését.

A kész erkély ajtó minden szempontból meg fog felelni az elvárásoknak, ügyfeleinknek semmilyen szinten nem lehet hiányérzetük.

Válassza a kényelmesebb utat, adja le rendelését még ma! Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.