Szolgáltatások

Felmérés, Árajánlat, Beépítés, Kiegészítők

Az ingyenes felméréstől kezdve a beépítésig
Cégünk alapgondolata, hogy a kedves megrendelő egy helyen mindent megkapjon, ami az ablakhoz, bútorhoz, kapcsolódik:

 

 • Ingyenes felmérés
  Több éves tapasztalattal rendelkező munkatársunk tanácsadással segít a megfelelő nyílászáró kiválasztásában, illetve a megálmodott bútor megtervezésében.
 • Árajánlat
  Konszignáció alapján előzetes, helyszíni felmérés után pedig végleges árajánlatot készítünk. Az árajánlatot az előzetesen egyeztetett e-mail címre illetve fax-számra továbbítjuk.
 • Beépítés
  A megrendelt és legyártott nyílászárók illetve bútorok kiszállítása a vevővel előzetesen egyeztetett időpontban történik, majd a nyílászáró és a kiegészítői, illetve a bútorok szakszerű beépítése következő lépés. Ez nagyon fontos, mivel az ablakok hosszú távú, megbízható működése nagymértékben függ a beépítés minőségétől.
 • Kiegészítők
  A beépített nyílászárókhoz tudunk biztosítani külső, belső könyöklőt. Szükség esetén zsalugáter, belső spaletta is rendelhető termékeinkhez.

Tökéletesen passzoló bútorok a fürdőszobába

A fürdőszoba berendezését többnyire ugyanazok a bútorok alkotják, vagyis polcok, szekrények, állványok. A pipereholmik, textilek mind rendezetten elférnek a jól megválasztott bútorokban. A standard méretű bútorok mellett méretre gyártott modellek is rendelhetőek.

A bútor készítés méretre rendelve minden fürdőszoba típushoz és mérethez nagyon jó döntés. Azt mondanunk sem kell, hogy a személyre szabott, igényes és hosszú élettartammal rendelkező bútorokkal csak jól járhat a vásárló. Ezen túl olyan fürdőben tud minden nap készülődni, aminek a helykihasználása tökéletes.

Válogatás, kompromisszumok és rengeteg ráfordított idő nélkül juthat új bútorokhoz. Csak konzultáció és a helyiség felmérése kell ahhoz, hogy a tervezés és a gyártás megvalósuljon. Egyedi bútorokkal a fürdő értékesebb lesz, amit nagyszerűen ki tud használni és amit nem kell egyhamar lecserélni. Meg kell említeni azt is, hogy a méretezett bútorok kaphatnak egyedi kialakítást, különleges tárolási megoldások születhetnek egy-egy szekrény vagy polc tervezésekor.

bútor készítés méretre

Nyílászáró beépítés: bízza csapatunkra!

Nyílászáró beépítés megfizethető áron, előzetesen egyeztetett időpontban, megbízható cégtől! Bízza ránk új ablakai gyártása mellett a beépítésüket is!

Egy új ablaktól mindenki azt várja, hogy tökéletesen szigeteljen, jól működjön és hosszú legyen az élettartama. Ebben nyilvánvalóan fontos szerepet játszik magának az ablaknak a minősége, azonban nem szabad alábecsülni a nyílászáró beépítésének jelentőségét sem.

nyílászáró beépítés legalább ugyanolyan fontos a tökéletes végeredményhez, mint az, hogy milyen maga az ablak. Cégünk azonban teljes körű szolgáltatást nyújt: a gyártás mellett vállaljuk a kiszállítást és a nyílászárók beépítését is, így ügyfeleink biztosak lehetnek a tökéletes végeredményben. Munkánkat gyorsan, a lehető legtisztábban és természetesen megfizethető áron végezzük.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, de további kérdése merült fel, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Rendelje meg tőlünk új ablakait, és bízza ránk a nyílászáró beépítését is!

Nyílászáró beépítés: bízza csapatunkra!

A fa nyílászárók cseréje egy okos befektetés

fa nyílászárók cseréje néha jobban megéri, mint ablak felújításra költeni! Szereltessen be minőségi fa ablakokat a régiek helyett!

A régi ablakoknak lehet adni egy esélyt és javítást vagy felújítást rendelni hozzájuk. Egy felmérés meg tudja mondani, hogy mibe érdemes befektetnie a tulajdonosnak, a felújítás még elegendő vagy a fa nyílászárók cseréje a jobb megoldás.

Ha ragaszkodik a megszokott, fából készült nyílászárókhoz, érdemes újat, minőségit vásárolni, ami modern technológiával készült, nem pedig a régi ablakokat toldozni-foldozni. A korhadt és elvetemedett fa már nem érdemes a felújításra, az alapos munka pedig sok időt is igénybe vesz.

fa nyílászárók cseréje az okos befektetések közé tartozik, mert növeli az ingatlan komfortját, az értékét és az esztétikus külső javításához is hozzájárul. Az új ablakait és azok beszerelését is meg tudja tőlünk rendelni! Forduljon bizalommal a mi cégünkhöz, ha úgy döntött, hogy új ablakokat szeretne!A fa nyílászárók cseréjére kérjen tőlünk árajánlatot!

A fa nyílászárók cseréje egy okos befektetés

Bútorasztalossal ötletes nappali bútor készül

​Rendeljen tőlünk bútorasztalos készítette könyvespolcot! A nappali különleges bútort kap az egyedi kiegészítővel.

A könyvespolcok praktikus nappali vagy hálószobába tervezhető bútorok. Túl a hasznos funkción, egy ilyen bútorban óriási lehetőségek vannak. Egy kis fantázia és csipetnyi kreativitás kérdése, hogy a hétköznapi polc helyett egy dizájnos nappali berendezés váljon a szoba fő elemévé.

Ahelyett, hogy az unalmas, négyszögletes formákkal készült polcokat választja a bútor áruházak kínálatából, álmodja meg a saját könyvespolcát! A bútorasztalos a nappalijához tervezi a bútort, méretben és stílusban is. A teret ennek köszönhetően maximálisan ki tudja használni és akkora polcot állíthat be, amennyi könyve, dísztárgya van.

A sarokba tervezett polcokkal helyet spórolhat, de látványos formákkal, ötletes megvalósításokkal is teljesen egyedivé tudja tenni a nappalit. Az új bútorhoz garantáltan tartós anyagokat dolgoznak fel a szakemberek és a kivitelezésben is a legmagasabb színvonalra törekednek.

bútorasztalos

Bútor tervezés tömör fából

Bútor tervezést és gyártást tud rendelni tőlünk valódi tömör fából. Az időtálló bútorokat minőségi faanyagból készítjük Önnek, hogy ne csak egyedi, hanem hosszú életű is legyen az új bútora.

A tömör fa bútor teljes egészében valódi fából készül. Ez lehet tölgy, bükk vagy akác, a lényeg, hogy nincs mellette mesterséges anyag, csupán díszítésképpen. A bútor tervezésnél figyelembe vesszük a dizájn, a funkcionalitás, a tartósság szempontjait és ezek alapján készítjük el a megrendelt, új bútort. Egy ágy, előszoba bútor, dohányzóasztal méretre készült, a szobához tervezett modellje legyen olyan, ami végleges eleme a berendezésnek. Ehhez a tömör fa anyag jó választás, mert drága ugyan, de az ára nem ablakon kidobott pénz. A tömör fából olyan bútor tervezését tudjuk elvégezni, ami nemcsak árban, de értékében is magas kategóriát képvisel.

A természetes fa bútorok a megfelelő ápolás, felújítás és törődés mellett évtizedeken át alkotják az otthona berendezését. Nem fognak vetemedni, repedezni, törni vagy eldeformálódni. Masszív súllyal, szilárd szerkezettel rendelkeznek. Rendeljen ilyen értékálló, egyedi bútort tőlünk!

Valóban megéri a nyílászáró csere?

A nyílászáró csere sokat javíthat az ingatlan hőszigetelésén, amennyiben a jelenlegi ablakok régiek, rosszul záródnak. De vajon ez tényleg megéri? 

Az utóbbi időben az energiaárak növekedésével egyre többször esik szó arról, hogy érdemes kicseréltetni a régi ajtókat, ablakokat korszerű nyílászárókra. Azonban tény, hogy ez nem egy olcsó beruházás, ezért sokan megijednek tőle és kételkedni kezdenek benne, hogy valóban megéri. 

A nyílászárók cseréjével jelentősen lehet csökkenteni a lakás fűtésére, illetve hűtésére fordított energiát, ugyanakkor a komfortos hőmérsékletről sem kell lemondani. Az igazsághoz viszont hozzá tartozik, hogy a nyílászáró csere ára nem azonnal térül meg, hanem évek alatt, fokozatosan. Mindenképp érdemes árajánlatot kérni a korszerűsítésre és beiktatni a cserét, amint lehetséges. 

Ne várjon tovább Ön sem a régi ablakok cseréjével, a magas energiaárak miatt most minden eddiginél fontosabb a jó hőszigetelés! Forduljon hozzánk bizalommal bővebb információért, munkatársaink készséggel válaszolnak minden kérdésére! 

Fa nyílászáró csere lépésről-lépésre

A fa nyílászáró csere alapvető lépésekből áll. A lépéseket követve a régi helyére egy új és a tulajdonos igényeit kiszolgáló ablak kerül.

Az első lépés nem más, mint az ablak kiválasztása. Amellett, hogy az ügyfél eldönti, milyen alapanyagból készüljön a nyílászáró, egyéb kérdéseket is tisztáznia kell. Az ablak nyitási iránya sem mellékes, ahogyan az sem, hogy milyen szerkezete legyen. A hagyományos nyíló ablakok mellett léteznek toló ablakok és olyanok is, amiket bukóra is ki lehet nyitni.

A méretvétel és a típus alapján megtörténik az ablak legyártása. A gyártást követően az ablakot a helyszínre szállítják és a régit eltávolítják a helyéről. Megkezdődhet az új nyílászáró beépítése. Az ablak kaphat kiegészítőket is, mint amilyen a könyöklő.

A régi tokszerkezet helyére új kerül, a hézagokat kitöltik, a portalanítás megtörténik. A kilincs felszerelésével még nem végeztek a szakemberek. Az ablak finombeállítása teszi fel a pontot a munkára. Az ablakból ezzel már nemcsak új, hanem tökéletesen használható nyílászáró is lesz.

Bútor készítés méretre: rendezze be otthonát kompromisszumok nélkül!

Nem szeretne kompromisszumokat a bútorvásárlás során? Válassza az egyedi gyártást, ahol Ön határozza meg a berendezése méretét, keressen minket!

A bútorvásárlásnak számtalan nehézsége lehet. Gyakori például, hogy az előregyártott, kész berendezések kompromisszumot követelnek meg a vevőktől a méreteik miatt. Túl kicsik, illetve nagyok a szekrények, asztalok, ágyak.

Nem ritka, hogy egy adott darab a kinézete szempontjából megfelelne az igényeknek, viszont a méretei miatt az ember kénytelen más termékben gondolkodni. Sokan ezt megelégelik, és szeretnének rugalmasabb alternatívát találni.

Ha a bútor készítés méretre történik, elfelejtheti a kényelmetlenségeket

Egyre többen választják az egyedi bútorgyártást, mert itt végképp el lehet felejteni minden kényelmetlen kompromisszumot. A szolgáltatásnál a megrendelő határozza meg a berendezés méretét, ami nagy könnyebbség, mert nem kell átrendezni, újragondolni a teret azért, hogy az új bútor bekerülhessen a helyére.

Ügyfeleink számára igényes megoldásokat kínálunk. Garantáljuk, hogy elégedett lesz a kész bútorral. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!