Szolgáltatások

Felmérés, Árajánlat, Beépítés, Kiegészítők

Az ingyenes felméréstől kezdve a beépítésig
Cégünk alapgondolata, hogy a kedves megrendelő egy helyen mindent megkapjon, ami az ablakhoz, bútorhoz, kapcsolódik:

 

 • Ingyenes felmérés
  Több éves tapasztalattal rendelkező munkatársunk tanácsadással segít a megfelelő nyílászáró kiválasztásában, illetve a megálmodott bútor megtervezésében.
 • Árajánlat
  Konszignáció alapján előzetes, helyszíni felmérés után pedig végleges árajánlatot készítünk. Az árajánlatot az előzetesen egyeztetett e-mail címre illetve fax-számra továbbítjuk.
 • Beépítés
  A megrendelt és legyártott nyílászárók illetve bútorok kiszállítása a vevővel előzetesen egyeztetett időpontban történik, majd a nyílászáró és a kiegészítői, illetve a bútorok szakszerű beépítése következő lépés. Ez nagyon fontos, mivel az ablakok hosszú távú, megbízható működése nagymértékben függ a beépítés minőségétől.
 • Kiegészítők
  A beépített nyílászárókhoz tudunk biztosítani külső, belső könyöklőt. Szükség esetén zsalugáter, belső spaletta is rendelhető termékeinkhez.

Nyílászáró beépítés: bízza csapatunkra!

Nyílászáró beépítés megfizethető áron, előzetesen egyeztetett időpontban, megbízható cégtől! Bízza ránk új ablakai gyártása mellett a beépítésüket is!

Egy új ablaktól mindenki azt várja, hogy tökéletesen szigeteljen, jól működjön és hosszú legyen az élettartama. Ebben nyilvánvalóan fontos szerepet játszik magának az ablaknak a minősége, azonban nem szabad alábecsülni a nyílászáró beépítésének jelentőségét sem.

nyílászáró beépítés legalább ugyanolyan fontos a tökéletes végeredményhez, mint az, hogy milyen maga az ablak. Cégünk azonban teljes körű szolgáltatást nyújt: a gyártás mellett vállaljuk a kiszállítást és a nyílászárók beépítését is, így ügyfeleink biztosak lehetnek a tökéletes végeredményben. Munkánkat gyorsan, a lehető legtisztábban és természetesen megfizethető áron végezzük.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, de további kérdése merült fel, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Rendelje meg tőlünk új ablakait, és bízza ránk a nyílászáró beépítését is!

Nyílászáró beépítés: bízza csapatunkra!

A fa nyílászárók cseréje egy okos befektetés

fa nyílászárók cseréje néha jobban megéri, mint ablak felújításra költeni! Szereltessen be minőségi fa ablakokat a régiek helyett!

A régi ablakoknak lehet adni egy esélyt és javítást vagy felújítást rendelni hozzájuk. Egy felmérés meg tudja mondani, hogy mibe érdemes befektetnie a tulajdonosnak, a felújítás még elegendő vagy a fa nyílászárók cseréje a jobb megoldás.

Ha ragaszkodik a megszokott, fából készült nyílászárókhoz, érdemes újat, minőségit vásárolni, ami modern technológiával készült, nem pedig a régi ablakokat toldozni-foldozni. A korhadt és elvetemedett fa már nem érdemes a felújításra, az alapos munka pedig sok időt is igénybe vesz.

fa nyílászárók cseréje az okos befektetések közé tartozik, mert növeli az ingatlan komfortját, az értékét és az esztétikus külső javításához is hozzájárul. Az új ablakait és azok beszerelését is meg tudja tőlünk rendelni! Forduljon bizalommal a mi cégünkhöz, ha úgy döntött, hogy új ablakokat szeretne!A fa nyílászárók cseréjére kérjen tőlünk árajánlatot!

A fa nyílászárók cseréje egy okos befektetés

Bútorasztalossal ötletes nappali bútor készül

​Rendeljen tőlünk bútorasztalos készítette könyvespolcot! A nappali különleges bútort kap az egyedi kiegészítővel.

A könyvespolcok praktikus nappali vagy hálószobába tervezhető bútorok. Túl a hasznos funkción, egy ilyen bútorban óriási lehetőségek vannak. Egy kis fantázia és csipetnyi kreativitás kérdése, hogy a hétköznapi polc helyett egy dizájnos nappali berendezés váljon a szoba fő elemévé.

Ahelyett, hogy az unalmas, négyszögletes formákkal készült polcokat választja a bútor áruházak kínálatából, álmodja meg a saját könyvespolcát! A bútorasztalos a nappalijához tervezi a bútort, méretben és stílusban is. A teret ennek köszönhetően maximálisan ki tudja használni és akkora polcot állíthat be, amennyi könyve, dísztárgya van.

A sarokba tervezett polcokkal helyet spórolhat, de látványos formákkal, ötletes megvalósításokkal is teljesen egyedivé tudja tenni a nappalit. Az új bútorhoz garantáltan tartós anyagokat dolgoznak fel a szakemberek és a kivitelezésben is a legmagasabb színvonalra törekednek.

bútorasztalos