Remmers felületkezelés

remmers-logo

Az ablakok és ajtók számára hosszú életet biztosít a német Remmers Induline termékcsalád.

A Remmers az egyik legjobb minőségű felületkezelő anyagokat gyártja.

 

  • Megóvja fa nyílászáróit a csapadéktól, kisebb sérülésektől
  • Védelmet nyújt a fát támadó gombák ellen
  • Szép, egyenletes felületet biztosít.
remmers

A felületkezelés lépései:

  • A nyílászárók csiszolása után a gombaölő alapozóba mártjuk, mely anyag gomba és baktériumölő szert is tartalmaz, ami biztosítja a fa hosszú élettartamát.
  • Az illesztéseket lezárjuk egy rugalmas fugakitöltővel, mely megakadályozza az illesztéseknél a nedvesség behatolását. Száradás után a színezett pácréteg kerül felhordásra.
  • Ezután a köztes töltővel kezeljük a fa nyílászárók, mely kitölti a kisebb egyenetlenségeket, simává teszi a felületet, e réteg felhordása magasnyomású berendezéssel történik.
  • Utolsó rétegként 300 mikron vastagságban, magasnyomású berendezéssel fújva a vizes bázisú lazúr kerül a felületre.

A fa nyílászárók ápolására a Remmers által gyártott minősített Aidol ápolókészletet tudjuk ajánlani. Ezzel a szerrel a fa ablak és fa ajtó szépségét és állagát is megőrizhetjük. A csomagban kétféle szer található. A regeneráló szer sérülés nélkül tisztítja a fa felületét, a balzsam pedig megvédi azt az időjárás viszontagságaitól, valamint a kisebb felületi sérüléseket is megszünteti.

Ezzel a speciális ápolószerrel ajánlott minden évben egy kis időt szánni nyílászáróinkra.

remmers

Színek: a képek alapján, illetve RAL skála szerint.

szinek
szinek

Fa nyílászárók felületkezelése Remmers termékekkel

Az ablakait tartsa karban német minőségű termékek használatával! A fa nyílászárók felületkezeléséhez, ápolásához a Remmers Induline termékcsaládot ajánljuk.

A fa ablakprofil ki van téve az időjárás hatásainak, ami tönkreteszi eredeti állapotát. A felületkezelés azonban a fát képes ellenállóbbá tenni. Néhány lépésben Ön is sokat tehet a fa ablakaiért vagy az ajtókért. Az előkészítésnél csiszolásra van szükség, ami a felületet egyenletesebbé teszi, eltávolítja a felesleges rétegeket.  Az illesztések lezárásáról se feledkezzen meg. Ezután jön a gombaölő alapozó felvitele, majd a színezett pácréteg használata. Végül a köztes töltővel simább, egyenletesebb felületet kap a fa, amire az utolsó réteg, a lazúr kerül.

A fa nyílászárók felületkezelése a nedvesség, a baktériumok ellen véd, a fa szépségét megtartja. A természetes fa sokáig gyönyörű és újszerű marad, ha szán egy kis időt arra, hogy megfelelően tisztítsa, óvja az anyagot. Használjon professzionális terméket, kövesse tanácsainkat és hosszú távon büszke lehet fa nyílászáróira!