Minőségi bútor tőlünk

Az általunk gyártott bútorok hosszú élettartamát a felhasznált magas minőségű alapanyagok biztosítják. Számos referencia tanúskodik bútoraink minőségéről és szépségéről.

Vállalkozásunk nyílászáró és bútorkészítéssel, asztalosipari munkák végzésével foglalkozik.

Konyhabútor, előszobabútor, nappali bútor, hálószobabútor, fürdőszobabútor szinte minden típusa megrendelhető nálunk. Ezen kívül vállaljuk minden bútor kiegészítő és asztalosipari munka elkészítését úgymint lépcsők, ágyak, galériák, komódok, könyvespolcok, üzlet berendezések, vendéglátóhelyek berendezései stb.

Mivel Konyhastúdiót nem tartunk fent, ezért árainkat kedvezőbben tudjuk alakítani, a minőség pedig természetesen magas színvonalú! Az országban bárhol vállalunk munkát egyedi megállapodás szerint.

A cégünk által készített bútorokat a vevőink igényeinek pontosan megfelelő anyagokból és kiegészítőkkel szereljük melyek előnyeiről és hátrányairól részletes tapasztalatainkra épülő információkat adunk.

Az egészen egyszerű laminált bútorlaptól kezdve a furnérozott és tömör fa bútorig nálunk mindent megtalál. Kitűnő minőségű BLUM, FOREST és PERFETTI bútor kiegészítőket használunk, igény esetén Tandembox fiókkal is szereljük megálmodott bútorát. LECHNER munkalappal dolgozunk, mely első osztályú német termék. MILESI termékcsaláddal végezzük a felületkezelést, melynél hatalmas a színválaszték és rendkívül tartós felületet ad.

Minőségi és dekoratív üzlet berendezések

Modern világunkban óriási hangsúly helyeződik a kereskedelem számos szegmensében az üzletbelsők és portálok kialakítására és designos megjelenésére, hiszen nem csupán praktikus célokat szolgálnak az egyes enteriőr elemek, de az ügyfelek és fogyasztók szempontjából komoly reklám feladatokat látnak el. Az üzletek berendezése során megannyi lehetőség kínálkozik, amely során meghatározó szempontok lehetnek:

 • A helyi adottságok
 • A cég és az üzlet arculata
 • Az áru sajátos tulajdonságai
 • Egyéb funkcionális és esztétikai szempontok

A fa, mint építőanyag dekoratív és tartós megoldást kínál üzletek berendezésének elkészítéséhez, melyeknek csupán a képzelet szabhat határt:

 • Pultok, próbafülkék, ülőfelületek és egyéb elemek
 • Polcrendszerek és egyéb pakolófelületek
 • Kirakatok és az üzlet beltéri elemei
 • Dekor és design elemek

Minőségi és esztétikus fa üzlet berendezésekért és egyedi asztalos munkák kivitelezéséért tekintse meg weboldalunk bővebb tájékoztatóit, valamint forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és megvalósítjuk elképzeléseit, hogy igazán egyedi és designos modern üzletbelsővel még sikeresebb lehessen vállalkozása!

Minőségi és dekoratív üzlet berendezések

A tökéletes galéria kivitelezése

Az életterünk kialakítása során mindenki törekszik a lehető leghatékonyabb térkihasználásra, amellett, hogy minden kényelmi és esztétikai igényt szem előtt tart, hiszen a jól és praktikusan felépített térrendszer komfortosabbá teheti mindennapjainkat.

A magas belmagassággal rendelkező lakások, valamint nem teljes emeleti rendszerrel rendelkező épületek esetében remek választás lehet egy-egy galéria kialakítása különböző felhasználási célokra.

A fa szerkezeti elemekből kialakított galériák maximális teherbírással rendelkeznek, így hálóhelyiségként, dolgozó részlegként és számos egyéb funkciójú helyiségként működhetnek, valamint különböző egyéni igényeknek megfelelően kialakíthatóak:

 • Különböző méretű és alapterületű galériák kivitelezhetőek.
 • A lépcsőrendszer igény szerint variálható és kombinálható más-más lehetőségekkel, például a lépcső alá beépített szekrény, gardrób, stb.
 • Korlát, ajtó és egyéb kiegészítő rugalmasan hozzárendelhető.
 • Számos egyéni variáció is megvalósítható, valamint egyéb anyagtípusokkal is remekül kombinálható a fa szerkezet.

Dekoratív és minőségi galériák kiépítéséért tekintse meg szolgáltatásainkat, és egyéni kéréseivel forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

A tökéletes galéria kivitelezése

A fenyőbútor előnyei

A fenyőbútorok népszerűsége régóta tart, és napjainkban is töretlen. Az eredeti, száz százalékosan fából készült bútoroknak mindig is megvolt a presztízse a stílusos, időt álló berendezést kedvelők körében. Nem véletlenül, hiszen ez a természetes alapanyag minden helyiségbe egyediséget, és melegséget visz.

A fenyőfa a kedvelt választások közé tartozik. Ennek több oka is van. A fenyőfából készült bútorok egyik előnye, hogy jellegzetes, világos színüknél fogva szinte mindenhová beilleszthetőek. Páccal kezelve, vagy lefestve is kiválóan hasznosíthatóak, bármilyen enteriőr megvalósításáról is legyen szó.

A fenyő további előnye, hogy a puhafák közé tartozik, vagyis gyorsabban nő, így gyorsabban is újrafelhasználható, ráadásul könnyebb is vele dolgozni, mint a kemény fákkal. A fenyő ennélfogva okos választás lehet azok számára, akik nem szeretnének nagyon sokat költeni, de ragaszkodnak a természetes, valódi fából készült bútorokhoz, kiegészítőkhöz. Végül, bármennyire is hihetetlen, de a fenyőbútorok gyártása nem terheli a környezetet feleslegesen, mert előállításuknál nem használnak fel fosszilis tüzelőanyagokat.

Meggyőztük? Válassza a fenyőt, és rendelje meg tőlünk egyedi bútorait!

A fenyőbútor előnyei

A fenyőbútor ápolása

A fa bútorok szépek, praktikusak és időtállóak. Egy fa bútorba beruházni mindig okos döntés, hiszen egyedi, és stílusos megjelenést kölcsönöz minden helyiségnek, és sokáig élvezhetjük a valódi fából készült kiegészítők egyedi báját, és természetes szépségét.

Azonban ahhoz, hogy ez tényleg hosszú ideig így is maradjon, nem szabad elhanyagolni a fa gondos ápolását. Mit kell ehhez tennünk? Íme, néhány tipp a tanácstalanoknak.

A rendszeres tisztítás alapvető feladat, de a sokrétűbb ápolással megelőlegezhetjük az évtizedekig tartó szépséget, és élettartamot is. A port nedves portörlővel távolítsuk el, míg a makacsabb szennyeződésekre jó megoldás a szappanos víz. A mesterséges tisztítószereket inkább hanyagoljuk, mert természetellenes fényt kölcsönöznek a bútornak és a szaguk is kellemetlen lehet.

Rendszeresen töröljük át a fa bútor egész felületét méhviaszos bútorápolóval, így meghosszabbíthatjuk élettartamát, és szép fényes felületeket kölcsönözhetünk neki.

Figyeljünk arra, hogy megfelelő távolságban legyen bútorunk a radiátortól, és gondoskodjunk az egyenletes páratartalomról is, mert a hirtelen hőmérséklet változás hatással van a fenyő méreteinek változására.

Ha ezeket az egyszerű utasításokat betartjuk, még sokáig élvezhetjük fenyőbútorunk szépségét. Ha még fontolgatja a bútor vásárlást, egyéni igényeivel forduljon bizalommal hozzánk!

A fenyőbútor ápolása

Hogyan óvjuk meg fa bútorainkat?

Fából készült bútort szeretne otthonába, de nem tudja, hogyan kellene kezelni? Ne aggodalmaskodjon tovább, vásároljon nyugodtan fa bútort szobájába, hiszen nem olyan bonyolult vigyázni rá, de annál szebb látványt nyújt.

A fa állandóan változik, ezért a belőle készült bútorok színe, és szerkezete is módosul az egész élettartamuk során. Az első hónapokban tanácsos lefedetlenül hagyni a bútort annak érdekében, hogy elkerülje a vázák, vagy poharak által okozott foltokat.

Fontos hangsúlyozni, hogy vizet csak kis mennyiségben szabad használni, és azonnal le kell törölni a felületről, ha kiborult. Így nem marad foltos a helye. Továbbá nem tanácsos lefedni a tömörfa bútort olyan anyaggal, ami nem légáteresztő, mert ha a fa nem lélegzik, meg fog repedezni. Fontos megemlíteni, hogy a fa bútorokat nem szabad ingadozó páratartalmú szobákban tartani, mivel a fa alkalmazkodik a körülményekhez és ez tönkre is teheti a bútort. Soha nem szabad padlástéren vagy radiátor közelében tárolni, mivel ez is károsíthatja az anyagát.

Vigyázzon tudatosan bútoraira! Böngésszen az oldalunkon, ha stílusos fa bútorra van szüksége!

Hogyan óvjuk meg fa bútorainkat?

Miért érdemes fa bútorokat választani?

A bútorkeresés és a megfelelő berendezés kiválasztása sohasem egyszerű feladat, hiszen a legtöbben hosszú ideig élünk a megvásárolt darabok között, ezért fontos, hogy esztétikusak, praktikusak, ízlésünknek és igényeinknek megfelelőek legyenek. Ön is szeretné, ha az otthona látványvilágát meghatározó berendezési tárgyai ezekkel a tulajdonságokkal bírnának?

A fa bútorok rengeteg lehetőséget adnak!

Megjelenésük változatos lehet, ámde mind magában rejti az igazi otthon hangulatát. Kezelésük könnyű, szépségük elvitathatatlan, ráadásul a megfelelően elkészített fa bútorok tartóssága is igen magas, így nem kell aggódni, hogy hamar tönkremennek. Az egyedi fa bútorok ezen felül lehetőséget adnak arra, hogy bármilyen speciális térbe behelyezzék őket, legyen az egy szokatlanul szűk fürdőszoba vagy akár egy problémás sarok a lakásban.

Szeretné Ön is kihasználni a fa bútorok adta előnyöket? Akkor forduljon hozzánk bizalommal, szakembereink a rendelkezésére állnak, hogy elkészítsék azt a bútort, ami a szíve vágya! Várjuk jelentkezését!

Miért érdemes fa bútorokat választani?

Gondolja velünk újra üzlethelyiségét!

Szeretné korszerűsíteni az üzletét? Ránk maximálisan számíthat, keressen bennünket bizalommal a berendezések tervezéséért, a minőség garantált!

Egyes vállalkozók szeretnék korszerűsíteni az üzlethelyiségüket, aminek fontos része lehet a berendezések lecserélése is. Lényeges számukra, hogy ehhez olyan szolgáltatót találjanak, amely igényes megoldásokat kínál, és maximálisan alkalmazkodik az elképzelésekhez is.

Cégünk foglalkozik modern üzlet berendezések tervezésével és kivitelezésével is. A fő célunk az, hogy minőségi megoldásainkkal hozzájáruljunk a szép és vevőcsalogató környezet kialakításához. Munkánkat lelkiismeretesen, nagy körültekintéssel végezzük, berendezéseink esztétikailag és szerkezetileg egyaránt kifogástalanok.

Ha rugalmas, megbízható csapattal szeretné újragondolni az üzlethelyiség kinézetét, a legjobb helyen jár! Álmodja meg az új kinézetet, mi pedig a legmagasabb színvonalon megvalósítjuk. Honlapunkon bővebb információkat találhat rólunk. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!