Üdvözöljük az EGI 2008. Asztalosipari és Kereskedelmi Kft honlapján. Jó böngészést kívánunk!

Egyedi fa előszoba bútorok

A fa bútorok széles körben népszerűek, melyet számos előnyös tulajdonságuknak köszönhetnek, továbbá kiváló jellemzőik lehetővé teszik, hogy számos területen megállják a helyüket.

Nagyszerű választás a fa bútor hálószobába, nappaliba és étkezőbe is. Esztétikus megjelenésüknek köszönhetően nem csupán hálószobákban, nappalikban állják meg a helyüket, hanem előszoba bútorként is remekül funkcionálnak. Ha vendégeink érkeznek, rögtön az előszoba bútor fogadja őket, mely kialakítja az első benyomást otthonunkról, így a megjelenés kulcsfontosságú tényező ennél a bútornál.

Érdemes tehát az előszobába is egyedi fa bútort választanunk, hogy otthonunkat még különlegesebbé varázsoljuk. Egyedi bútor készítése esetén nem szükséges szabványokhoz kötődni, vagy a meglévő kínálatból választani, így a helyiség sajátos jellemzőinek megfelelő bútort birtokolhatunk.

Cégünk rendkívül jó minőségű fából készíti a megrendelt egyedi bútorokat, így Ön hosszú évekig élvezheti annak előnyeit. Válasszon egyedi méretet, stílust, és bátran forduljon hozzánk elképzeléseivel!

minőségi nyílászárók természetesen fából!
Előszoba bútor
 
Előszoba bútor
Leírás:
Antikolt borovi fenyő bútor ruhafogassal, cipősszekrénnyel
 
Előszoba bútor
Leírás:
Előszoba bútor, ajtói tömör bükkfa keretben rétegelt lemez betéttel és tükörrel
Telefon: 36-20/473-7816
Telefon: 36-20/492-7993
E-mail: egi2008kft.enyedi@gmail.com
Elérhetőségek