Üdvözöljük az EGI 2008. Asztalosipari és Kereskedelmi Kft honlapján. Jó böngészést kívánunk!

Gardrób minden igényre!

Ugye Ön is szeretné, ha a reggeli készülődés sokkal gördülékenyebben menne, ha a hétvégi rendrakások alkalmával nem kellene órákat töltenie a ruhái rendszerezésével és mindent azonnal megtalálna, amit keres?

Ezeknek a céloknak az eléréshez az is elég lehet, ha megfelelő gardróbot, beépített szekrényt készíttet. Ne érje be akármilyen gardróbbal, hanem legyen Öné az egyik legszebb, legjobb fa bútor! Bátran forduljon hozzánk, és bízza ránk fa bútorainak elkészítését! Nálunk nem csupán standard bútorokat vásárolhat, de különleges igényekre is tervezünk és kivitelezünk. Önnek annyi a dolga, hogy felvázolja nekünk, mire gondolt, mi pedig megtervezzük és elkészítjük.

Valódi, minőségi faanyagok, gondos kivitelezés, természetes szépségű fa bútorok, mindez Önre vár, ha minket választ. Nem kell többé keresgélnie ruhadarabjai, kiegészítői után, megoldódhat a bosszantó helyhiány is.

Készíttesse el velünk egyedi fa bútorát, és ne érje be félmegoldásokkal! A megadott elérhetőségeinken érdeklődhet a részletekről, illetve árajánlatot is kérhet, várjuk megkeresését!

minőségi nyílászárók természetesen fából!
Gardrób, beépített bútor
 
Gardrób szekrény
Leírás:
Gardrób szekrény tömör bükk keretben színfurnéros bükk betéttel
 
Beépített szekrény
Leírás:
Beépített szekrény tömör tölgyfa keretben savmart üveggel és álosztókkal.
 
Beépített szekrény
Leírás:
Beépített szekrény, felületkezelt zebránó színfurnéros alapanyagból.
Telefon: 36-20/473-7816
Telefon: 36-20/492-7993
E-mail: egi2008kft.enyedi@gmail.com
Elérhetőségek