Üdvözöljük az EGI 2008. Asztalosipari és Kereskedelmi Kft honlapján. Jó böngészést kívánunk!

Stílusos és egyedi fürdőszobabútorok

Lakásunk berendezése során a fürdőszoba bútorainak kiválasztása az egyik legnehezebb feladat, hiszen számtalan kritériumnak és szempontnak kell megfelelnie egy-egy berendezési tárgynak, ezért az egyedi bútorkészítés kifejezetten előnyös és költséghatékony megoldást kínál a tulajdonosok számára.

A fürdő helyiség gyakran speciális, vagy kis méretekkel rendelkezik, amely jelentősen meghatározza a bútorok kiválasztását, hiszen az esztétikai igényeken felül fontos, hogy olyan darabokkal rendezzük be fürdőszobánkat, melyek kellő pakolófelülettel rendelkeznek, továbbá a folyamatos nedvességnek, párának és egyéb behatásoknak is egyaránt ellenállnak hosszú távon is. Az egyedi méretre készült bútorok segítségével maximálisan kihasználhatjuk a tér adottságait, valamint stílusos környezetet teremthetünk otthonunkba, ahol jól esik felfrissülni.

Minőségi egyedi bútorok gyártásáért tekintse meg weboldalunk bővebb tájékoztatóit, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és megvalósítjuk elképzeléseit, hogy lakása igazi álomotthon lehessen!

minőségi nyílászárók természetesen fából!
Fürdőszoba bútor
 
Fürdőszoba bútor
Leírás:
Fürdőszoba bútor tömör juharfa ajtókkal
 
Fürdőszoba bútor
Leírás:
Beépített fürdőkád tömör tölgyfából
 
Fürdőszoba bútor
Leírás:
Fürdőszoba bútor tömör bükkfa ajtókkal
 
Fürdőszoba bútor
Leírás:
Beépített mosdó antikolt borovi fenyőfából
Telefon: 36-20/473-7816
Telefon: 36-20/492-7993
E-mail: egi2008kft.enyedi@gmail.com
Elérhetőségek